struggling for fame tak? :P
brzęczenie w okolicach paska klinowego
Zwiń
X
-
dojazd jest prosty, sprawdź na mapie.. dzielnica wola
jak będziesz jechał na wymianę czegokolwiek to zadzwoń (no tu troszę trzeba wykazać cierpliwości) i umów się..
wracają do tematu...
byłem dzisiaj w ASO Wimiar - obsługa niczego sobie, ale mogli by być bardziej przyjemniejsi! nie ma co ukrywać, łatwiej mi sie dogadać z kolesiem w smarach, etc. który zna się na rzeczy, niż z człowiekiem który jest pod krawatem i "wie tyle co wie"
powiedzieli ze jak brzęczy tj podstawa do wymiany!
generalnie będzie brzęczeć na zimnym silniczku jak się rozgrzeje to może przestać.
tak, może wkręcić się w rozrząd (dla mnie conajmniej dziwne, bo przecież jest obudowany)
tak, może spowodować większe problemy niż się wydaje.. (w przypadku uszkodzenia paska klinowego, spadnie, etc. - tracisz ładowanie, wspomaganie, etc.)
wniosek: brzęczeć nie powinno! jeśli komuś zdarzy się sytuacja że usłyszy brzęczenie, niech sprawdzi (poprzez otwarcie maski, przytrzymanie "czarnego bolca" przy pasku klinowym, czy przestanie) napinacz, elementy przy pasku klinowym
wiem, ze nie ma co pchać kasy w samochód, ale z dwojga złego wole jeździć sprawnym samochodem!
pozdr.Skoda i nie tylko: Skoda, warsztaty, opinie
Komentarz
-
Komentarz